Mor, dotter och snart en liten lillebror.

Förutom fotograferingen av söta Vilja så har jag också fotograferat min systers gamla klasskompis Sandra med hennes charmiga dotter Lea samt lillebror som väntar i magen. Eftersom att detta var första gången som jag fotade någon som var gravid som också hade ett barn sen tidigare så tycker jag ändå att resultatet blev bra! Lea var dessutom jätte duktig på att följa anvisningar om hur hon skulle stå och ha händerna, så det ska hon ha ett plus i kanten för!
 
I vilket fall som helst, Sandra blev nöjd med bilderna och när lillkillen tittar ut så ska vi ännu en gång träffas och då blir det en syskonfotografering av honom och Lea. Det kommer bli jätte kul och jag ser redan fram emot den dagen. Men till dess så får ni se ett par av resultaten från denna fotografering.

Modeller: Mamma Sandra, dotter Lea och lillebror i mage.

Bråvallafestival 2013!

Den 26 juni rullade bilen mot Bråvallafestival i Norrköping. Detta var min absolut första festival jag har varit på och jag kunde inte ha valt någon bättre! Jag hade så sjukt kul hela tiden. Förutom att livet var som en fest hela veckan så fick vi också se och höra på riktigt bra band, vi träffade massa härliga människor, vi totalignorerade att hela campingen och festivalområdet var täckt av gyttja och hoppade runt och dansade som om det inte fanns några som helst bekymmer i världen! Det var helt klart en fantastisk upplevelse med min bästa Linnea och jag väntar redan på att de ska släppa biljetterna till nästa års Bråvalla!
 
Avslutar med en bild på våra skor efter fem dagar på festivalen. Tre av dessa fyra par skor fick en skjuts ut på åkern efter denna bild, haha.

Lilla Vilja framför kameran.

Efter min systers fina lilla annonsering om mig på sin blogg så har jag nu haft mitt första "fotojobb". Det blev en fotografering av fina Johanna med sin söta dotter Vilja på 8 månader, och så var även mormor Annika där.
 
Detta var första gången som jag har fotograferat ett litet barn och det var inte det lättaste! Speciellt inte när lilltjejen var väldigt svårflörtad och nästan vägrade att le. Men vi fick ett par leenden och mamma Johanna blev väldigt nöjd med bilderna och då är även jag nöjd!

Modeller: Lilla Vilja, Mamma Johanna och Mormor Annika