På tur med Bröderna Svoboda

Det har varit underbart väder sedan i fredags och idag skulle det vara den sista dagen med uppehåll innan konstant regn skulle ösa ner över Bergen under några dagar. Så jag bestämde mig för att dra upp på Fløyen och frågade lite skämtsamt om Dan ville följa med och han sa förvånande nog ja. Dock skulle han äta först och i väntan på att han skulle bli klar ringer hans bror och ställer samma fråga som jag gjorde, så det slutade med att jag fick sällskap av båda bröderna Svoboda upp på Fløyen. Riktigt trevligt och dessutom gick vi inte den vanliga vägen upp, utan tog Tippetue som i övrigt var en väldigt fin väg att gå! Men något slog slint i mitt huvud och jag tog inte upp kameran förens vi nästan var uppe och den där vackra miljön hade försvunnit, ikke bra! Men lite bilder blev det trots det.

Gratis är alltid bäst

Igår hjälpte jag Jacob att flytta lite saker in i hans nya place som även är Issas gamla rum, buhuu, kändes jätte konstigt att gå in där när hon inte fanns i närheten... Hur som helst så följde han mig hem efteråt och då kom Dan gåendes, vi började helt plötsligt snacka träning och hej hopp idag var vi på gymmet som Dan tränar på och körde ett gratispass, eller i alla fall jag! Så jag sprang på en sån där crosstrainer i 40 min och sedan körde jag lite mage, armar samt lite mer ben! Kändes riktigt skönt och dessutom har jag en gratis vecka på det där gymmet som jag fick i Alla Hjärtans Dag gåva av Dan, haha, hur ska jag tolka det tro? I alla fall, den veckan kommer utnyttjas väldigt snart!

En spontan tur till Akvariet

Efter en bursdagsfest för Øystein på lördagen, med drama mitt i natten och okända männsikor som kommer in i lägenheten på söndagsmorgonen så tog jag och Issa oss ut på en tur i det ovanligt fina vädret. Denna tur slutade med att vi lite spontant kom in på Akvariet där vi kollade på massa spännande djur, eller ah spännande och spännande, det var pingviner, sälar, krokodiler, ormar, spindlar, sjukt mycket fisk osv. Kos var det i alla fall och fick även Issa till att övervinna sin rädsla (till viss del) och gå nära en spindel. Duktig flicka!

Tyskt krigsskepp i Bergen.

I lördags den 17 mars drog jag, Dan, Øystein och Dans kompis på tur till hamnen där det fanns två stycken tyska krigsskepp som man kunde gå in och titta i. Var faktiskt ganska så tufft, men man kände sig lite obekväm då det var så många tyska befäl utspridda över båtarna som stod vakt, så man inte gick in på förbjudna ställen. Hur som helst så hade både jag och Øystein med oss kameran så lite bilder blev det.


Jag har tagit alla bilder förutom de som är på mig samt bild nummer sju som är på Dan och hans vän.

"Du kommer aldrig att bli längre än mig!"

Efter många års mätning och tjat om att "du kommer aldrig bli längre än mig!" så har jag äntligen kunnat bevisa att jag har haft rätt hela tiden. För nu ÄR jag längre än dig farsgubben! ;)

Jag är vid liv ...


... och det kommer komma bättre uppdatering! Är hemma i Sverige just nu så kommer inte ha så mycket tid för bloggen kanske, men när jag kommer tillbaka till Bergen så lovar jag att det kommer vara lite mer liv på denna sida.