Den årliga KK-joggen.

Igår var det den årliga KK-joggen här i Katrineholm. Så jag packade ner kameran i väskan och sedan tog jag och Linnea oss ner på stan för att titta på de som sprang. Hann både titta och ta kort på de söta små barnen, men när de äldre väl startade fick kameran ta ett hastigt adjö då det började hellregna och åska! Tyckte verkligen synd om alla som sprang. Speciellt de som skulle springa milen, dessa startade nämligen då vädret var som värst.

Hur som helst, detta var nog den kallaste och blötaste KK-joggen som jag har varit med om och det slutade i att jag tog fram raggsockorna när jag väl kom hem. Välbehövligt och riktigt skönt!

Fastän regner öser ner finns kärleken där


Modell: Cecilia Dahlfors och Sonny Rindom Brinter
Foto: Sara Dahlfors

Regnet öste ner över lilla Katrineholm idag och lite spontant sprang jag, min syster och hennes pojkvän ut i regnet för att fota. Det var första gången jag fotade i regn och det var skapligt svårt att hålla kameran still samtidigt som man höll i ett paraply. Dessutom syns det tyvärr inte att det regnar... Därför kommer jag till nästa gång använda stativ, låta någon annan hålla i paraplyet (eller fixa något annat typ av skydd) samt hitta rätt exponering så att man kan se det vackra regnet!

En obeskrivlig kärlek


Modell: Linnea Johansson och vovven Fanny
Foto: Sara Dahlfors

Katten Kajsa