Släktträff på Sultans

Igår hade familjen Olsson släktträff på Sultans konditori. Det var verkligen hur kul som helst att få träffa alla på en och samma gång. Lite svårt att hålla reda på vem som hör till vilken familj, men det hör till, haha. Tyvärr var inte alla närvarande, tror mamma och jag räknade ut att det var åtta stycken som fattades utöver de 30 som kom.Det var i alla fall jätte mysigt och det bjöds på julbord och såklart tårta till efterrätt samt väldigt mycket skratt.
 
Tre lite smårolga fakta om Olsson släkten:
1. Vi är väääldigt långa. Kolla bara på bilden på sysslingarna, Jag vet att jag är 186 och om man tittar på bilden så är vi alla nästan jämnlånga.
2. Vi sysslingar är födda under nästan hela nittiotalet. Det enda året vi har missat är 1998 och sen är det några som inte alls är födda under nittiotalet.
3. Alla är brunhåriga. Förutom de lite äldre vars bruna ton har bleknat lite med åren, haha. Och vi yngre som har exprementerat med våra hårfärger hos frisören!
 Kan ni förstå hur fullt det var hemma hos oss när vi var yngre och hela släkten kom hem till en när man fyllde år?

God jul i stugan

Igår var det julafton och dagen började med tomtegröt och julskinka hemma hos min kära syster och hennes sambo. Lite senare skulle vi fira jul hemma hos mamma, på grund av att de skulle ha mig på skype när jag satt någonstans på andra sidan jordklotet, men eftersom att jag kom hem och överraskade alla lite tidigare så fick jag lov att sitta med i soffan istället!
 
Vi började som vanligt med att äta mat, sedan kollade vi på Kalle Anka som nästan alla somnade till och sedan var det dags för julklappsutdelningen som alltid är lika rolig! Trots att jag inte skulle vara hemma förens den tolft januari så fanns det ändå ett par klappar under granan till mig. Jippie!
 
Hela denna dag har som alla andra år varit jätte mysig och det har bjudit på så många skratt som har fått en att vika sig dubbelt. Jag har fått jätte fina klappar som jag är riktigt nöjd med och jag är bara så sjukt glad av att få vara hemma i vackra Sverige igen.
 Jag hoppas att ni alla har haft en riktig mysig jul och att ni är redo för det nya året som kommer!

20år & lycklig

Detta var för ett par år sedan.
Helt ovetande om vad som skulle hända i sitt liv. Nu har jag tagit mig igenom 20 år av mitt liv och det har hänt så otroligt mycket. Inte nog med 13års slit i skolan, utan också ett helt år i Norge helt själv, en fantastisk resa till andra sidan jordklotet som jag just kommit hem ifrån och livet bara fortsätter. Vi får se vad som kommer här näst. Jag lever i nuet, jag är lycklig och jag känner mig så otroligt glad. Det finns inte mycket som kan stoppa mig från att göra det jag vill och det kommer inte ta lång tid innan jag är ute på nya äventyr igen!