Systra mi


Modell: Cecilia Dahlfors, syster
Foto: Sara Dahlfors

Prom queen


Modell: Cecilia Dahlfors, syster
Foto: Sara Dahlfors

Out in the woods


Modell: Cecilia Dahlfors, syster
Foto: Sara Dahlfors

Några av första och bättre bilderna;)

För ovanlighetens skull...

... så slet Rasmus sig från datorn idag och istället tog vi oss ut för att fota lite. Detta blev några av resultaten.


Modell: Rasmus Axelsson
Foto: Sara Dahlfors

Helt underbart bra


Igår blev det en spontan utgång med min älsklings tös Linnea. Blev till att springa till Harry's då vi inte orkade att betala inträdet. Vi snackade med massa nytt folk. Drack shot. Blev bjudna på drinkar. Dansade tills det stängde. Drog på efterfest hos Lukas med massa trevligt folk. Kollade på Torkel i knipa. Fick skjuts hem vid fem. Var frukostsällskap till Sonny som skulle till jobbet. La huvudet på kudden och somna dirr! Vaknade halv tre idag och är fortfarande helt seg. Snart ska jag träffa tösen igen och då blir det en cykeltur till Gatstuberg och kolla solnedgången, mys!

Ingen glad Sara idag!


Har jobbat natt och kom hem straxt efter 6 i morse. Satt och pratade lite med min syster och mamma som skulle till jobbet vid sju, och när de väl hade gått så la jag mig i sängen. Men kan jag somna? NEJ! För såklart ska de där jävla takläggarna börja jobba precis då jag ska sova! Och precis utanför mitt fönster håller de på också. Lät som att de var i mitt huvud och bankade, så jag förflyttade mig till vardagsrummet där jag satte igång en film som jag kunde somna till, men självklart låter det näst intill lika mycket där! Har sovit drygt en timme sedan jag kom hem från jobbet och jag var ärligt talat fly förbannad när jag vaknade upp i allt oväsen! Men för de som känner mig vet att en extremt trött Sara oftast förvandlas till en övertrött flummbulle! Vilket är lite positivt. Eller?

Hur som helst, är inte förbannad längre, hade stor lust att säga till dom att hålla tyst, men så var det ju unga grabbar med snickarbyxor och bar överkropp som stod där, så nja, vilade ögonen på dom en liten stund bara! Haha. Dessutom har jag lite smått skadeglädje nu då de fortfarande är och bankar där uppe och det har just börjat regna, hämnd ljuva hämnd, mohahaha!