P-p-p-pumpkin!

 
Ja då var det gjort. Min första pumpa!
I måndags köpte jag, Sonny och Cissi varsin pumpa och efter mycket arbete så blev detta resultatet. Så nu får de lysa tills Halloween är över o så får vi se om vi kan använda dom till något gott recept därefter.

Knasiga lyckogumma!


I fredags kom det ett brev i posten att jag hade ett paket att hämta ut. Tyvärr såg jag det för sent så posten hade stängt och jag var tvungen att vänta till igår (måndag) för att kunna hämta ut det!
 
Det var får min fina vän Isabelle och innan jag ens hann öppna paketet så kände jag lukten av skummtomtarna! Iiihiii, lycklig tjej som tillbringar ännu en vinter utanför Sveriges gränser, men trots det har jag tillgång till det underbara julskummet, nom nom! Nu kommer däremot utmaningen att inte äta upp allt på en gång....
 
Tusen tack ännu en gång Bella, du är bara för knasig men jag tycker om dig ändå <3

Mammsen på besök.

 
Förra helgen så kom mamma hit på besök.
Helgen började med smörgåstårta till frukost. Nom nom! Efter frukosten så började promenaden till Frognerparken där hösten visade sina allra vackraste färger. Vi tog oss in till byn för att äta pizzabuffé på Egon och vid nio rullade vi hem till syrran igen för att slappna av lite framför tvn.
 
Söndagen började med en promenad ner till Egon där frukostbuffén stod framdukad! Därefter blev det en promenad ner mot Aker brygge där ett fåtal butiker faktiskt är öppna på söndagar. Ett besök till Slottsparken hann vi också med denna dag innan det var dags för mammsen att åka hem.
 
Helgen har varit helmysig och för att se mer bilder från denna helg så kan ni klicka in här.

Up the stairs and 'click'

Tre porträttbilder på Marthe från den här dagen.

Ett skratt förlänger livet.

I söndags var det dags igen. Denna gång var det Mathilde och Marthe som jag fick fotografera, både vänskapsbilder och egna portätt. De var två riktigt härliga tjejer som vek sig dubbla av skratt och spred glädje runt sig. Det var hur kul som helst och jag fick även öva på motljusbilder. Blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet och hoppas att tjejerna blev det också!

Modeller, syrrans kollega Mathilde och hennes väninna Marthe.

Systra mi och beslutsångest.


Lite fler bilder från sist jag fotade min syster.

Imorgon ska jag och min syster göra något tillsammans som vi inte har gjort sedan vi var små barn. Vi ska på ett "gympapass". Eller rättare sagt Dancestep. Det kommer bli så sjuuukt kul och just nu har jag total beslutsångest om jag ska vara kvar på mitt nuvarande gym eller om jag istället ska säga upp det medlemsskapet och binda mig till SATS där det finns både gym och gruppträning... Självklart vill min syster att jag ska välja SATS eftersom att hon har gått med där... Men jag veeeeet iiiiinte! Finns för- och nackdelar med de båda gymmen så vet verkligen inte vad jag ska välja. Har till den 16oktober på mig (för då är det tydligen ett bra erbjudande på SATS). Hjälp!?

Fina Selma.

I fredags var det dags att ställa sig bakom kameran igen och då var det min systers arbetskamrat Selma som stod modell. Super trevlig och gullig tjej med jätte mycket energi som smittade av sig. Så mycket mer finns inte att säga så här kommer ett par bilder från dagen.
 
Det går ju aldrig att vara 100% seriös under en fotografering, så längst ner ser ni en bild när arbetskollegorna bjuder på en av alla galenskaper från denna dag. 
 

Behind the Blå.

 
Efter jobbet i söndags så mötte jag upp min syster på vägen hem. Efter ett lååångt uppehåll med mitt intresse för foto så var det dags för en liten porträttfotografering. Vi fotade i området runt puben "Blå". Det finns riktigt häftiga grafittiväggar och sånt där så jag kommer garanterat att gå dit igen!
 
Känner verkligen hur jag har saknat fotograferingen och nu i oktober så har jag en hel del dagar ledigt så ska försöka att komma mig ut med kameran lite mer! Jag har ju även ett x antal porträttfotograferingar som väntar, tack vare att min syster som göra reklam för mig hos sina kollegor. Haha. Lika mycket som jag är nervös så ser jag verkligen fram emot det!