Det fina med att börja tidigt på jobbet.

04.30 ringer klockan på morgonen.
En timme senare står jag ute och skakar som ett asplöv i väntan på den första av de tre bussarna som jag tar till jobbet. De sista mornarna har det varit runt 17 minus ute och hur mycket jag än har på mig så står jag fortfarande där och tappar känseln lite här och där...

Men förutom kalla och tidiga mornar så finns det ju lite pluss med att åka till jobbet också. Var morgon när jag har nickat till för sista gången och börjar närma mig mitt busstopp så får jag se en så sjukt vacker soluppgång. Det får mig att le och med lite hjälp från mina knasiga arbetskamrater så håller det i sig hela dagen!

Vacker söndag!


Fick vakna upp bredvid den bästa idag och vädret är helt fantastiskt fint! Mer än så kan jag inte begära en söndag som denna.

*bip* *biiip*

Min första jobbdag och den där stora tegelstenen har varit min bästa vän!
Måste säga att i onsdags när jag gick ut för att lämnade CV till olika butiker och fick endast tillbaka "nej vi söker inga nu", "jo till sommaren behöver vi folk", "det är fullt" osv osv... Det pluss ett fruktansvärt konstigt möte med en skum jävel så bröt jag ihop. Visst jag flyttade till Oslo i måndags, men det hade ju varit lite skönt att höra något positivt i alla fall...
 
Allt ändrade sig på torsdagmorgonen. Jag vaknade av ett samtal och efter lite förvirring och några timmar senare så stod jag där och hade jobb dagen efter!
Runt lunch ringer min telefon igen och 45minuter senare var jag på en jobbintervju för ett helt annan arbetsgivare. Efter en lång pratstund där och lite rundvisning så hade jag ännu ett jobb. Så nu har jag istället lite panik för vilket jobb jag ska välja.. Båda jobben har sina för- och nackdelar och tyvärr kan jag bara välja ett av dom... Hjälp? 
 
... o dagen idag slutade med att jag i ett par minuter fick träffa den där norrbaggen som jag gillar mest! Glad tjej!