10 dagar kvar till startskottet!

Det blir bara mer och mer öde på denna blogg. Men det blir förhoppningsvis bättre när jag kommer ut med kameran igen! Glädjer mig till hösten då alla fina färger kommer fram!
 
Annars står det endast träning, jobb och sömn på mitt schema om dagarna. Nu är det nämligen inte långt kvar till startskottet på Warrior Dash. Noga räknat 10 dagar kvar! Och på grund av lite problem med extrem håll så att jag inte kan få fram någon luft så har inte träningen gått så bra som jag hoppats på..... Men idag.... Pööh va död jag var efter slutspurten efter lite mer än 5 varv runt St. Hanshaugsparken. 6.7km sprang vi (läs joggade)! Helt underbart skönt och jag känner mig så stolt att jag klarade det trots alla mina tankar att jag ville stanna varje gång det kom en lite uppförsbacke, haha.
 
Nu blir det i alla fall träning var och varannan dag fram till nästa lördag (17augusti) då vi verkligen får sätta våran träning på prov! 6,3km i lera, eld och massa spännande hinder! Håller tummar och tår för mig själv att jag överlever!