You can do it!

Oh hell yeah I can, and I so did it!
Solen skiner och den värmer hur gött som helst, jag har haft en riktigt bra dag på jobbet där jag trivs bättre o bättre för var dag! Efter jobbet drog jag ut på min allra första springtur själv då syrran har en katrineholmare på besök. Sprang för andra gången i mitt liv över 5km utan att stanna, stolt tjej! Och efter springturen var det dags, sista dagen för denhär workout challange grejen som jag har hållt på med i 30 dagar IDAG. 250stycken squats/knäböj stod på schemat och nu är jag färdig! Min första 30day workout challange är klar och nu är det dags att hitta mig en ny utmaning som jag ska följa till punkt och prickar! Någon som har något tips kanske?
 
I alla fall. Jag känner stor skillnad i låren efter dessa 30dagar och jag ser även förändringar på rumpan, woop woop! Så jag kommer helt klart fortsätta att regelbundet köra ett rimligt antal knäböj dagligen med var fjärde dag vila precis som jag har gjort nu och så får jag helt enkelt bara vara envis och hålla motivationen uppe och kämpa på med min träning!
 

Sött som socker.

Ännu ett par bilder på Cissi och Sonny från promenaden för några dagar sedan. Tycker dessa bilder blev ganska så söta faktiskt!
 
Annars så har jag inget händelsetikt liv just nu, så det är de små tingen i min vardag som får mig att vara på topp. Som när man yrar runt i mataffären dagen efter en utekväll och en anställd kommer fram och säger "Unnskyld, men eg må bare si att du er en kjempe nydelig och höy dame som har en veldig fin hållning!". Pöh, den ska jag tala om för er att den kom som en total chock! Haha. Eller på jobbet när man står och fyller på kaffeautomaten på ett tåg och en äldre herre kommer fram för att fråga någonting och han tilltalar mig som "my lady". Ler fortfarande lite när jag tänker på det. Jag blev också kallad för "jobbets ängel" här om dagen, då jag tog ett dubbelpass och jobbade hela 16.5 timme! Då hade ni en trött Sara kan jag säga.
Till och med mina egna dumma misstag får mig att skratta. Ett exempel på detta är när jag skulle mosa en potatis i brunsås, detta slutade med att jag hade sås i hela ansiktet, haha! 
 
I övrigt mår jag bra trots alla tusen blåmärken på kroppen och jag ska försöka ta mig hem till lilla Katrineholm snart för att hälsa på! Lovar att säga till innan jag dyker upp utanför dörren, hihi.

Då man är som lyckligast.

Ett par bilder som jag tog på Cissi och Sonny under promenaden igår. För att ha varit så länge sedan jag fotade senast så är jag ändå ganska så nöjd. Eller vad tycker du?

För ovanlighetens skull.

Som jag nämnt så har min kamera bara legat och samlat damm sedan jag kom till Oslo, men idag blev det annorlunda! För efter jobbet idag så mötte jag upp Cissi och Sonny på apoteket och det slutade med att jag följde med dom på en långpromenad längs med ån och kameran fick snällt följa med. Kände redan vid första bilden att jag var helt ringrostig. Men trots det så blev det lite bilder, mest på turturduvorna men de laddar jag upp en annan dag.

Systrarna Dahlfors gör det tillsammans!

Det är ju så att när man väl börjar så går det som på räls. O nu har jag äntligen kommit igång med löpningen och jag har även min kära syster vid min sida!
 
Tidigare har jag varit helt död efter att ha sprungit Djulö allé i Katrineholm. Men nu, efter bara tre springturer här i Oslo/mitt liv, så springer jag närmare 4km utan att stanna och jag har till och med orken till att fortsätta! Det känns så sjukt skönt och jag blir så glad när jag ser den lilla utvecklingen som sker. Och i den närmaste framtiden så är planen sånn att jag och min syster ska springa varannan dag, och för var gång ska vi springa lite längre samt lite snabbare. Senare så ska vi även skaffa gymkort (eller i alla fall jag) och då blir det att pumpa upp lite muskler också!

Oh yeah, we can do it!
 
 

SHUT UP AND SQUAT!

Kom över en 30 days squat challange för två veckor sedan. Var dag med var tredje dag vila så står jag och gör ett x antal squats (knäböj) på mitt lilla rum. Har även fått med mig två från kollektivet på denna utmanning och ibland sker det att alla står i hallen och bara kör på!
 
Idag gjorde jag hela 110 stycken squats och jag säger då det, det brinner verkligen i låren! Har redan ångest för de 250 stycken som man ska göra på dag 30... Men i vilket fall som helst, jag ska klara detta och efter att bara ha hållit på i två veckors tid så både ser och känner jag stor skillnad, så jag kommer helt klart fortsätta med detta efter dessa 30 dagar och försöka hitta mig en annan workout challange som jag kan ta mig an!
 

Kaffe? Nej varm choklad tack!

Nu hoppas jag verkligen att våren är här för att stanna! Det är så otroligt skönt att bara sitta i solen och njuta av värmen. Sen är det ju ett litet pluss att man dinglar fötterna över det blå vattnet och har något gott att stoppa i sig, haha. Får i alla fall njuta av det fina vädret så länge det varar. Det har ju trots allt varit klarblå himmel i snart tre veckor nu, så jag börjar anar oväder!
 
Annars då? Jag är i alla fall mer i livet än vad den här bloggen är... Ska försöka uppdatera lite mer, men jag har inte varit ute med kameran en endaste gång sedan jag flyttade till Oslo och ett inlägg med bara text tycker då inte jag är så kul. Så inga bilder, inga inlägg. Men ska försöka bättra mig så ni får reda på vad jag sysslar med här borta i grannlandet!
 
I övrigt, jag kommer nog aldrig börja dricka kaffe. Jag och en kollega på det ena jobbet skulle försöka lära oss att tycka om det. Vi tog en "shot" kaffe och det var mer än behövligt. Varm choklad ska det vara! Eller te. Sån enkelt är det bara!