Vi har fullt upp...

... med att jobba på brännan!
Ja som ni ser är jag ju inte vit längre och brunare har jag blivit! Har till och med lagt märke till att jag fått fräknar på kinderna, har aldrig haft det förut så får se om de är kvar när brännan försvinner eller om jag blir fräknig för livet, haha.
 
För övrigt, idag höll jag i en orm för andra gången på denna resa! Satt och läste i en solstol medan de andra var nere och badade och när jag tittar upp går en kille förbi, antog att det var en vanlig försäljare och blir sedan chockad när jag såg att han hade en orm runt halsen! Han slängde nästan bara över den på mina axlar, men behövde inte betala något då jag inte ville att han skulle ta en bild på det. Men det var lite kul, lite tjockare orm än den första jag höll i var det också.

Vadå semester?

Nej, man kan ju inte bara ligga på stranden eller vid poolen hela dagarna! Lika bra att utnyttja gymmet på detta hotell nu när man ändå har chansen. Så nu när ni där hemma ligger i era sängar och sover så står jag och kämpar med vikter och allt vad det är.  Men nu blir det att smörja in sig med lite solkräm sedan ta mig ner och slappa vid poolen innan vi senare idag ska ta oss till en nattmarknad, tjingeling!
 


En hjälpande hand.. Nej, stol!

Under en hel natt låg jag i sängen och hostade. Vred och vände på mig för att försöka få ett stopp på det. Detta slutade med att jag hade kramp i halsen när jag vaknade på morgonen. Detta var ju varken kul för mig eller Bella då jag höll oss båda vakna med min förbaskade hosta. Så.... här under ser ni min säng för två nätter. Nu är hostan näst intill borta och jag är väl skyldig stolen ett tack för att jag har fått sovit ett par timmar i alla fall.
 

Khao Lak

Här i Khao Lak har vi bott i en vecka nu. Imorgon åker vi vidare för att möta upp Bellas pappa Björn och hennes faster Gunn.
 
Här i Khao Lak har vi inte gjort allt för mycket. När solen har varit framme har vi legat vid stranden eller vid poolen på hotellet. När det har regnat och åskat, som det gjort nästan varje dag, så har vi suttit inne och läst eller kollat datorn eller som idag satt vi på en restaurang och när regnet slutade så sprang vi tillbaka till hotellet. Lite mer detaljer och flera bilder hittar ni som sagt på den andra bloggen.
 

Hej hej Asien

Jah, för en och en halv vecka sedan anlände vi till Bangkok. Där umgicks vi en hel del med Linda, en svensk tjej vi träffade på flygplatsen i Sidney. Vi var bland annat i ett tigertempel, som ni ser bilder från här nedan, andra bilder och så finns såklart på den andra bloggen, vi var också  och besökte köpcentrat MBK och åt svenska köttbullar på IKEA. Ni kan också läsa om våran resa från Bangkok till Khao Lak där vi befinner oss nu.
 

Barefoot tour

Ett heldagsäventyr med Kaptain Matty och Mattman. Förutom att det bjöds på frukt och gottigheter så var det också mycket skratt & skämt, många fina vyer och platser och väldigt kallt vatten att hoppa ner i för att kunna simma under vattenfall och åka rutschkana på exremt hala stenar. Riktigt bra dag, från morgon till kväll, och kroppen var helt mör så en god natts sömn fick man också!
 
Denna tur gjorde vi när vi var i Cairns för övrigt, som också var vårat sista stopp i Australien innan vi skulle ner till Sidney igen. För att sedan åka vidare till vårat nästa äventyr, Asien. Vi gjorde inte allt för mycket i Cairns. Vi bodde på tre olika hostel, vi fick bra kontakt med en islänsk tjej vid namn Rúna, vi kollade på Taken 2 på bio, shoppade lite och tog det mest lugnt då båda hade fått varsin förkylning! Mer om detta kan ni såklart läsa på den gemensamma bloggen, där finns också lite mer bilder från tiden i Cairns.