Sött som socker.

Ännu ett par bilder på Cissi och Sonny från promenaden för några dagar sedan. Tycker dessa bilder blev ganska så söta faktiskt!
 
Annars så har jag inget händelsetikt liv just nu, så det är de små tingen i min vardag som får mig att vara på topp. Som när man yrar runt i mataffären dagen efter en utekväll och en anställd kommer fram och säger "Unnskyld, men eg må bare si att du er en kjempe nydelig och höy dame som har en veldig fin hållning!". Pöh, den ska jag tala om för er att den kom som en total chock! Haha. Eller på jobbet när man står och fyller på kaffeautomaten på ett tåg och en äldre herre kommer fram för att fråga någonting och han tilltalar mig som "my lady". Ler fortfarande lite när jag tänker på det. Jag blev också kallad för "jobbets ängel" här om dagen, då jag tog ett dubbelpass och jobbade hela 16.5 timme! Då hade ni en trött Sara kan jag säga.
Till och med mina egna dumma misstag får mig att skratta. Ett exempel på detta är när jag skulle mosa en potatis i brunsås, detta slutade med att jag hade sås i hela ansiktet, haha! 
 
I övrigt mår jag bra trots alla tusen blåmärken på kroppen och jag ska försöka ta mig hem till lilla Katrineholm snart för att hälsa på! Lovar att säga till innan jag dyker upp utanför dörren, hihi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som ser)

Hemsida:

Skriv här:

Trackback