Vadå semester?

Nej, man kan ju inte bara ligga på stranden eller vid poolen hela dagarna! Lika bra att utnyttja gymmet på detta hotell nu när man ändå har chansen. Så nu när ni där hemma ligger i era sängar och sover så står jag och kämpar med vikter och allt vad det är.  Men nu blir det att smörja in sig med lite solkräm sedan ta mig ner och slappa vid poolen innan vi senare idag ska ta oss till en nattmarknad, tjingeling!
 Kommentarer
Från: cecilia
Skickad: 2012-11-08 kl: 06:08:31

Skönt, vill också börja på gym, men det får vänta. Sprang däremot 5,7 km igår!! Till sommaren kanske jag orkar springa en mil! haha

Svar: Det är bara o börja, det är faktiskt riktigt skönt! O om du börjar på hälsogymmet kan du ju både träna med mamma och med lillMicke. :) Sara Jonsson tränar ju också där så du kan säkert hänga på henne också ;D För övrigt så är jag stolt över dig att du har kommit igång med träningen på riktigt. Du har gjort riktigt mycket framsteg :) O om du klarar en mil så tycker jag att du ska vara med i KK-joggen! :D Det ska vara ditt mål, minst fem kilometer ska du klara :)
Sara Dahlfors

Från: Pappa Bengt
Skickad: 2012-11-08 kl: 07:27:55

Hej backpacker.Va lyxigt ni verkar ha det.Var inne o
tittade på bilder på hotellet,jättefint.Va "biffig" du har blivit av ett pass på gymmet.Kram pappa.

Svar: Hejsan hoppsan pappsen!
Vi har det riktigt bra, har fått ännu mera färg på kroppen nu också. Dock blir jag väldigt torr på vissa ställen på armarna så har fått som fläckar, inte så kul! Men hoppas på att kunna sola bort det en aning.
Biffig har jag däremot alltid varit och de där bilderna är tagna innan jag började träna så du kan ju tänka dig hur biffig jag var efter ;) haha.
Kram kram!
Sara Dahlfors

Från: Anonym
Skickad: 2012-11-08 kl: 22:37:44

Va duktig du är min goa tjej. Har satt igång jag oxå nu på allvar efter att gett all tid på golfen under den säsongen. Och jag håller med dej Ang Cissi,hon är jätteduktig och gjort mycke framsteg. Va rädd om dej,kramisar från mamsen

Svar: Så bra, då har du slängt ut alla sötsaker från skafferiet då? ;) Ja du får dra med henne till gymmet om du har börjat där, hon skulle behöva lite styrketräning ;) Hon måste ju trots allt få någon chans att brotta ner mig någon gång, haha!
Hur som helst, lycka till och kämpa på med träningen! Har själv gått ner två kilo för att jag slutat med allt sött o så samt har jag rört på mig väldigt mycket. Har ätit en och annan pannkaka med ananas och nutella men det måste jag få unna mig på en semester som denna ;) haha. Det har också börjat kliat på armarna, tror dock det är pga bananabubsen samt den extremt söta och färgglada läsken som vi har blandat ut lite alkohol med... Bäst att sluta med det! Inte kul när det kliar.

Kram kram! :)
Sara Dahlfors


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som ser)

Hemsida:

Skriv här:

Trackback